Ring og få et godt tilbud på 86 61 30 26

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Om Myrthue A/S

Myrthue A/S tilbyder professionel isolering af huse og bygninger med Papiruld. Vi anvender Papiruld fra vores danske leverandør Papiruld Danmark A/S. Det fremstilles af gamle aviser, som er særligt velegnet til isoleringsmateriale, da det indeholder cellulosefibre, som er hule og indeholder luft og har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til fx massive fibre.

​Når du skal bygge et nyt hus, skal det isoleres godt og grundigt. Derfor er papirisolering med Papiruld er et fremragende materiale, der gør, at du undgår sprækker og revner mellem spær og materialet. Og så har det en fortrinlig evne til at lukke helt tæt. Derfor er Papiruld vores foretrukne arbejdsmateriale.

​Grundig og effektiv papirisolering

​Når vi udfører en papirisolering, er det med fokus på et flot slutresultat. Det skal være tæt, så det holder på varmen, og der ikke opstår uhensigtsmæssigheder på sigt, der kan skade taget.

​Vi er en del af Papiruld Danmarks dedikerede isolatører, og vi går til opgaven med liv og sjæl for at give vores kunder varme og komfort. 

Vi udfører arbejdet grundigt og effektivt, da vi har mange års erfaring i branchen.

​Ét af de steder hvor det kan være svært at isolere ordentligt med isoleringsmåtter, er omkring rør og spær. Her kan der nemt opstå kuldebroer, som kan forårsage et dårligt indeklima og ikke mindst en for høj varmeregning.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig, er vi klar til at give en vurdering af, hvad det vil koste dig. Vi udfører isoleringsopgaver i hele Midtjylland i byer såsom Viborg, Tjele, Bjerringbro, Skive og omegn.

​Kontakt os på 86 61 30 26 eller skriv en mail på info@myrthue.dk.